2 veckors valpar

Idag blir Beautifulkullen 2 veckor gamla, tiden går snabbt och långsamt på en gång. Känns som de föddes nyss samtidigt som de känns som om vi haft dem här hur länge som helst. Både pga sömnbristen men även för att man börjar se små individer. Nu är det dax att öppna ögonen och först ut med det är Polly.

Alicia och jag har klippt klor på alla valparna 144 pyttesmå klor men skönt för mamma Babben att slippa dem sylvassa. Och så passade vi på att ta de efterlängtade huvudbilderna. Inte så lätt om de är vakna men de flesta sov och då kan de hålla huvudet stilla tillräckligt länge för att bilden inte ska bli suddig.

Freja

Jennie

Luna

Polly

Kitsuni

Simba

Buudha

Bamse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait