Game, Sign of speed Attractive Beretta också kallad Bebben är min älskade Nox-avkomma. Så lycklig jag är över att ha dig i mitt liv. 🥰

Bebben är ett ganska oskrivet blad men ändå är han mitt allt. Vi har ett band som är svårt att beskriva.
Han är en pärla på NoseWork men jag tränar det alldeles för lite. Men han skulle kunna gått långt med sin fantastiska nos och vilja att ta sig fram överallt. Vi får se vad vi gör mer med det i framtiden men han har ett Godkänt doftprov eukalyptus i alla fall.

Bebben är röntgad med A höfter och utan anmärkning på armbågarna samt ögonlyst utan anmärkning.

Han introducerades på jakt när han var 10 månader men han används som apportör först som 21 månaders slyngel. Han har lärt sig följa skammat vilt nästan lika snyggt som sin far och jag ser så mycket fram emot att vidareutvecklas tillsammans med honom.

Viltspontan från start

Fantastisk NoseWork-hund

🐾


Maui, J Icefyre Epinys Orandula också kallad Thorsten köpte jag då min Puma skulle ha sin första kull. Han känns som min uppfödning även om han inte har mitt kennelprefix. Jag fick välja en av mina favorithanar till henne. Bruce, Tyron Missouri At Drumgoose som jag följt under sin utveckling sedan han kom till Sverige. Jenny, Pumas fodervärd och jag åkte söderut för att para Puma och vi fick även möjlighet att vara med på valpningen hos Niina och Fredrik. När Thorsten föddes sist i kullen kände jag direkt att det var han som skulle bli min. En underbar kille som redan vid 8 månader gick passiv på fasanjakt i Skåne med mig och ett gäng jaktelever från Norge.

Thorsten är röntgad med A-höfter och utan anmärkning på armbågarna samt ögonlyst utan anmärkning.
Han har gjort ett jättefint BPH och har ett excellent i nybörjarklass på B-prov.
Thorsten går även som apportör flera gånger i veckan under höstens jakter och är samlad vid min sida även när jag skjuter själv.

Thorstens baktassar och mamma Puma


Älskad från start och så mysig

Excellent på jaktprov i Åby


Mycket fint BPH
På fasanjakt

🐾

Nox, Line Up Jackies Gorgeous min första labrador. Så efterlängtad.
Jag har haft många hundar och olika raser innan min barndomsdröm om en egen labbe gick i uppfyllelse.
När han hur cool och tuff som helst stegade in i mitt liv och rakt in i mitt hjärta redan som 5 veckors valp var jag körd för all framtid. Jag bara kände mig tvungen att få avkommor efter honom, underbara fina hund. Tyvärr blev han skadad i en olycka som valp och när han var unghund frontalkrockade jag med en lastbil och krossade min högra fotled.
Dessa två olyckor har bidragit till att jag inte kunnat meritera honom så som planen var men han glädjer oss ändå. Framförallt som jakthund under höstens alla fågeljakter men också som stöthund på klövvilt och även eftersökshund. Han har ett godkänt doftprov i NoseWork på eukalyptus och vi har tränat endel specialsök.
Han är min stamhane och pappa till både Berettakullen och Gorgeouskullen. 17 finfina avkommor med fantastisk fin ledstatestik, hög arbetsmoral och fantastiska familjehundar som används till jakt, specialsök, vägglöss, kantarellsök, narkotikasök, NoseWork, viltspår, bruksspår, rallylydnad, agility samt bruks/-tävlingslydnad.