Nani, Beautiful Beretta

Kennel Sign of speed (efter min första hunds stamtavlenamn, det var han som lärde mig det mesta och tog mig med på många nybörjarstigar. Lydnad, viltspår, agility, apportering och fågeljakt bland annat. Tack för allt, Alfons!

 Uppfödare av jaktavlade labradorer 

Jag använder mina hundar till praktisk jakt främst inom apportering på änder men även andra fåglar som fasan, rapphöns, duvor och svartfågel. Målet är att föda upp lättränade, styrbara, arbetsvilliga och sociala hundar som kan koppla av hemma ihop med familjen och som älskar sin arbetsuppgift. Jag säljer inga hundar till enbart sällskap. Och inte över mail eller telefon utan vill träffa er först. Fri prövningsrätt förbehålls. 

Jag gick min första uppfödarutbildning 2005, jag har alltid strävat efter att lära mig så mycket som möjligt och vara väl förberedd på den uppgift jag tar mig an. 

Jag älskar att vara uppfödare, och bryr mig om alla mina valpar varje dag. Så när ni hör av er för att berätta smått eller stort, med eller motgång så finns jag med er. Jag anordnar flera ”valp”träffar och även de som haft hundar i många år brukar uppskatta dem. Vill ni komma hit för stöttning så är ni såklart välkomna även utan en planerad träff. 

Även i år kommer Oliver Kiraly hit från Ungern och håller några träningsdagar. 25-27/8

Stor kennelträff den 24/8, save the date!

Planerade kullar våren -24 

Svarta och gula valpar väntas. Mer info under planerade kullar men jag har redan börjat skriva på en intresselista utan inbördes ordning. Är du intresserad av en valp och att bli en i gänget är du välkommen att höra av dig. 

hundutveckling@hotmail.com 0708-611998