1 vecka gamla

Ja, klockan han ju bli ett par timmar efter midnatt innan jag hade bäddat rent i valplådan igen och gjort allt annat färdigt. Jag som bestämt mig för att blogga varje ny vecka valparna fyller. Men men.

Valparna växer och allihop har som minst dubblat sin födelsevikt vilket känns skönt. Den minsta väger nu 590 gram och den största 735 gram, vi försöker fortfarande hjälpa till lite så de minsta får lite extra mat och även om Babben har 10 matplatser så blir det väldigt trångt i baren och fajt fram till de bästa stället.

Min dotter Alicia har bytt ut de lilla poolerna till en större. Och under tiden fick Babben ligga i sängen och mata valparna. Då passade jag även på att klippa klorna på allihop eftersom de blivit så långa och vassa. När valparna ska dia trampar de med framtassarna för att stimulera igång att mjölken rinner till. Vilket såklart gör ont på tiken och även kan ge sår om klorna är för spetsiga.

Simba på mammas tass 🐾
Freja har somnat efter maten
När de är mätta kravlar de bort en bit och somnar..
.. utom Bamse som somnade på plats 🥰

Luna somnade med sin syster som huvudkudde

Simba

Kitsuni

Buudha och Jennie, det skiljer bara 40 gram på dem men ändå så luras man av att han är mycket större på denna bilden.

Alicia hjälper till att mjukt hålla i Buddha när jag ska klippa de små, små klorna
Jennie sover gott i Alicias knä
Polly
På plats i nya större poolen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait